18 Mayıs 2009 Pazartesi

ATLI KARINCA PASTA



Geçen haftayı yine 3 adet pasta ile kapattım. Pastalardan ikisi kızımaydı. Üçünücü pastam pazar günü için aldığım sipariş olan pembe kurdelalı hediye paketi pastasıydı ama malesef yorgunluktan resmini çekmeyi unuttuğum için buradan sizlerle paylaşamıycam.

Kızımın doğumgünü için uzun süre nasıl bir pasta yapsam diye düşündükten sonra atlı karınca pastasına karar verdim. Kreşte düzenlenecek parti için hazırladığım atlı karınca pastası ilk defa denediğim için ufak tefek sorunları olsada Melissa ve kreşteki arkadaşları bayıldılar. Dayanamadım birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Melissamla bendeniz pastayı püflerken ve minnoşlar afiyetle pastayı yerken. Nasıl afiyetle yedikleri resimde sanırım belli oluyor.

Sanırım atlı karınca pasta yapmak gerçekten riskliydi. Tepedeki şeker hamuru kot farkından dolayı biraz eğrildi. Kreşin bahçesindede yaklaşık yarım saat kesilmek için beklerken güneşten pişti ve yavaş yavaş erimeye başladığı için sola yattı:) Neyseki pasta erimeden kesebildik. Ancak herşeyden zoru pastayı evden kreşe götürmekti. Arabayı yaklaşık 20 km hızla sürdüm canım anneciğimde pastaya birşey olmasın diye havada tutmaktan kollarına kramplar girdi. Neyseki sağ sağlim pastayı kreşe götürebildik.

Herkez afiyetle pastasını sildi süpürdü valla:) Öğretmenlerden miniklere kadar. Bize bu kadar güzel bir doğumgünü yaşattıkları için Yeni Dünyalar anaokuluna burdan tekrar teşekkür ederim.

Bu hafta inşallah düğün maketlerimi bitiricem. Haftaya inşallah sizlerle onları paylaşıcam. Görüşmek üzere!

6 yorum:

  1. PASTA HARİKA GÖZÜKÜYOR CANIM ELLERİNE SAĞLIK.FİKİR MUHTEŞEM BENCE. 2 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARIN EN SEVDİĞİ ŞEY ATLI KARINCA. AMA BEN DAHA ÇOK PASTANIN ARKASINDAKİ ÜFLEYEN GÜZELLİĞE TAKILI KALDIM.ONDAN BİR DİLİMCİK BİLE VERSEN KABULUMDÜR. BUGÜNLERİN KIYMETİNİ BİL ÇOK SIKIŞTIR ÇOK ÖP, MINCIKLA ZİRAA 15 'İNDEN SONRA YAPILMIYOR VALLA. ÖMRÜ UZUN ,ŞANSI GÜZEL OLSUN İNŞALLAH.ELLERİN DERT GÖRMESİN.

    YanıtlaSil
  2. çok başarılı ellerinize sağlık..
    Kızınızın doğumgününü kutlarım

    YanıtlaSil
  3. Evet canım en güzel zamanları ama çabuk geçiyor ne yazık ki.
    Güzel dilekleriniz çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. gerçektende çok güzel arkadaşım bravo birkaç arkadaşımız böylesine tablosal pastalar yapıyor ben gördükçe bayılıyorum ne güzel bir yetenek bende hiç yokkk :))

    YanıtlaSil
  5. Canım dene sende istersen mutlaka yaparsın, sana zevkle yardımıcı olurum.
    Sevgiler,
    Nesli

    YanıtlaSil
  6. Çoook güzel olmuş canım ellerine sağlık!!!

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails
free counters