10 Ocak 2010 Pazar

BABY TV PASTA



Geçen haftanın final pastasıda bebişlerimizin severek izlediği baby tv karakterlerinin pastasıydı. Bana bloğum üzerinden ulaşan sevgili Pelin hanımın maviş maviş gözleri olan fıstık Elvin Nil için hazırlandı bu pasta. İlk telefon konuşmamızdan itibaren sıcak bir iletişim kurduğum Pelin hanımın pastasınıda çok severek hazırladım. Daha önce hazırladığım baby tv pastalarından farklı olarak Elvin Nil'in bütün izlediği karakterler pastada yerini aldı. Bende 2,5 yaşındaki kızım Melissa sayesinde baby tv programlarını ezbere bildiğim için benim için karakterleri yapmak pek sorun olmadı.

Kendiside sıkı bir blog yazarı olan ve takip etmenizi önerdiğim Pelin Hanıma çok teşekkür eder ve Elvin Nil'e nice uzun, mutlu ve sağlıklı seneler dilerim. Pelin Hanımın blog adresleri http://www.yaraticitasarimlar.blogspot.com/ ve www.bilindunyasi.blogspot.com

3 yorum:

  1. Canım çok sıcakkanlı bunun yanında da çok yeteneklisiniz. Pastamız beklediğimizden de güzel oldu ve güne damgasını vurdu. Tüm uğraşlarınız ve emeğiniz için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Nil ve benden Melissa ve size kucak dolusu öpücükler.

    YanıtlaSil
  2. Harika bir pastaydı! Karakterleri çok güzel yapmışsınız :D Afiyetle de yedik.

    Tatlı yeğenim Elvin Nil de pastaya bayıldı :D

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum:)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails
free counters