11 Mayıs 2009 Pazartesi

ANNELER GÜNÜ PASTASI


Canım kızımın haftada 3 gün gittiği Yeni Dünyalar Anaokulu' nun düzenlediği anneler günü partisi için hazırladığım pastam. Aslında annenin bir yanında erkek çocuk diğer yanınada kız çocuğu yapıcaktım ancak arka arkaya başka siparişler gelince ne yazık ki çocukları yapıcak vakit bulamadım:) Ama annenin yüzündeki ifade çok hoşuma gitti tam bir ağır anne havası oldu gibi. Boynunda da Swarovski taşlı kolyesi şıkır şıkır parlıyordu. Ancak aynı anda başka büyük bir pastada hazırladığım ve nede olsa sipariş değil diye çok uğraşmadığım bir pasta oldu. Yazısını sabaha karşı 4 gibi yaptığım için biraz uyku sersemliği ile düzgün yazmamışım birde bu hafta sonu hazırladığım pastaların fotoğraflarında hep bir köşede boğukluk var. Sanırım fotoğraf makinem lekelenmiş fark etmemişim.

Cumartesi günü sabaha karşı biten pastamı anaokuluna götürdüğümde çok güzel tepkiler aldım. Hatta pasta masaya konulduğunda miniklerin ellerinde tabaklar ve çatalları ile sıraya girip pasta beklemeleri ve sonra çimenlere yaylıp afiyetle tabaklarını sıyıra sıyıra yemelerini seyretmek bana çok büyük bir keyif verdi.


Her sipariş üzerine pasta yaptığımda hep ah keşke şu pastadan bir dilim yesemde tadına baksam nasıl olmuş diye merak ederdim. Şükür bu sefer yemek banada nasip oldu. Aldığım çok olumlu tepkiler ve günün sonunda kocaman pastanın neredeyse bitmiş olması beni fazlasıyla mutlu etti.


Son olarak bütün annelerimizin anneler gününü tekrar kutlarım.
Bütün güzellikler annelerle olsun...

3 yorum:

  1. gerçekten zor bir hafta sonu olmuş ama değmiş bence ellerinize sağlık 3 pastada süper gözüküyor..
    anneler gününüz kutlu olsun

    YanıtlaSil
  2. canım pasta harika
    sevcgilerimi bırakıyorum

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler kızlar...
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails
free counters