11 Nisan 2009 Cumartesi

DÜĞÜN MAKET PASTALARI






















Veee tatatadammm işte 2009 yaz düğün sezonunun vazgeçilmezi olacak ve hiçbiryerde bulamayacağınız tamamen orjinal SWAROVSKI taşlarından hazırlanmış ancak sadece ilk 3 katları biten düğün maket pastalarımız.

Aslında henüz her ikiside bitmedi sadece yarıları tamamlandı ancak dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim. Üzerinde ciddi ciddi emek bulunan hayatımın vazgeçilmezi SWAROVSKI taşlar pastayada bulaştı. Senelerdir yurtdışından ithalatını yaptığım Swarovski krisatellerini birkaç sene evvel pastada kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. İlk pastanın üzerindeki incilerde dahil olmak üzere herşey Swarovski taşından hazırlandı.

Düğün sezonu yaklaştığı için hep aklımda olan Swarovski ile pastaları birleştirme fikrim en sonunda düğün maket pastası siparişi alınca hayata geçti. Elimde bol bol çeşitte kristal taş olması benim içinde ayrı bir şans sanırım. İnanılmaz keyif aldığım iki şey kristaller ve pasta birleşimi henüz bitmesede süper bir sonuç oldu. (Altlarına 3 kat daha gelecek ve en üstlerine ve yanlarına yine krisatellerden objeler ile süslenecek maket pastalarım.) Hatta sipariş veren çiftle görüşmek için pastaları bağdat caddesindeki ofisimize götürürken arabadan binaya yürüyene kadar elimizde maket pastaları gören bir bayandan sokakta sipariş aldım:) Hatta caddeye tezgahmı açsak diye düşünmedim değil:) Resimlerde o kadar belli olmasada gerçekleri gün ışığında veya spot ışık altında parlamaları inanılmaz. İnsanı büyülüyor. Sanırım düğününde bu maket pastayı kullananlar uzun süre konuşulacak.

Pastaların tamamlanmış halleri ve yeni modeller çok yakında....

2 yorum:

  1. oldukça şık olmuşlar bayıldım!!!

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Bende sizin ayakkabı kutusuna bayıldım. Kusursuz gözüküyor. Sevgilerle...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails
free counters